שיש גרניט שחור בלו פרל

איך נבחר שיש למטבח

בחירת שיש למטבח היא לא דבר של מה בכך.
שיש הוא לא משהו שמחליפים בתדירות גבוהה, ובכדי שהוא יהיה נוח לעבודה וכמובן אסתטי ועמיד צריך לשקול טוב את האפשרויות השונות. 

הנה 5 דברים שחייבים לקחת בחשבון כשבוחרים שיש למטבח:

  1. לא ליפול לטרנדים – טרנדים עיצוביים באים והולכים אבל שיש מחליפים אחרי לא מעט שנים.
    חשוב לבחור את מה שמתאים לטעם האישי שלכם ולא משהו שהיום יהיה פופולארי ומחר כבר יהיה פאסה.
  2. התאמה לצרכים – כל מטבח מתנהל אחרת והשימושים בו שונים מבית לבית.
    מה שטוב למישהו אחר לאו דווקא יהיה טוב לכם ולהיפך.
    אתם חייבים לחשוב קודם כל פונקציונאלית ולהתאים את הגודל ושאר הפרמטרים לצרכים שלכם.
  3. עמידות לטמפרטורה –  השיש הוא משטח בו מתבצעות כל הזמן פעולות של בישול ואפייה.
    חשוב לוודא לפני כן שהוא עמיד לטמפרטורות גבוהות כדי שהוא יאריך ימים.
  4. עמידות לכתמים – פה אתם חייבים לוודא שאם זה שיש בהיר הוא כזה שניתן לנקות בקלות והוא עמיד מכתמים או שהוא כהה ואז זה פחות בעייתי.
  5. המחיר הוא לא הכול – אל תתפשרו על פחות מהטוב ביותר גם אם אתם יכולים לחסוך בקנייה.
    רכישת שיש איכותי וכזה שיהיה לטעמכם יחסוך מכם שנים רבות את כאב הראש של בחירת שיש אחר.

שיש למטבח בוחרים תוך תשומת לב מרבית ותוך לקיחת כל הפרמטרים שהוזכרו כאן בחשבון.

רשתות חברתיות

פוסטים אחרונים

לקביעת פגישה

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם!

Call Now Button
שינוי גודל גופנים